Krokant gebakken mosselen met jb curry madras

Krokant gebakken mosselen met jb curry madras

Smulweb imageSmulweb

Krokant gebakken mosselen met JB Curry Madras en zeezout zijn heerlijk als borrelhapjes of als snack. Bestooi de mosselen met bloem en JB Curry Madras. Bak in de olie en voeg daarna paprika en ui toe tot de mosselen krokanter worden. Serveer met partjes citrus.

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Krokant gebakken mosselen met jb curry madras op tafel.

  1. Pel de ui en hak fijn. Snijd de paprika's in repen.
  2. Bestrooi de gepelde mosselen met JB Curry Madras en zeezout. Doe de mosselen in een bolzeef en bestrooi met bloem. Schud zodanig dat het teveel aan bloem weer door de zeef verdwijnt.
  3. Verhit de olie in een wok en bak de mosselen hard aan. Voeg de ui en paprika toe en bak door tot de mosselen lekker krokant zijn. Garneer met partjes citroen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Curry