Spaghetti met knoflook garnalen in romige wijnsaus

Spaghetti met knoflook garnalen in romige wijnsaus

Smulweb imageSmulweb

Spaghetti met knoflook garnalen in romige wijnsaus. Een heerlijk gerecht met glazige knoflook, ontdooide garnalen, witte wijn en slagroom. De saus wordt gebonden met maizena en op smaak gebracht met peper en zout. Garneer met vers gesnipperde peterselie als je die hebt.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Spaghetti met knoflook garnalen in romige wijnsaus op tafel.

  1. Zet een pan met zout water op en kook spaghetti al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Hak knoflookteentjes heel fijn en bak in wat olijfolie glazig. Voeg dan ontdooide diepvriesgarnalen toe en bak gaar.
  3. Als de garnalen gaar zijn en van kleur veranderen, blus dan af met de witte wijn. Voeg slagroom toe en laat enkele minuten pruttelen.
  4. Indien nodig, bind de saus met maizena tot de gewenste dikte. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Laat de spaghetti uitlekken en leg op diepe borden. Schep warme saus met garnalen erover en eventueel garneer met wat vers gesnipperde peterselie als je die hebt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Kruiden