Snelle snack mini pizzas van bladerdeeg

Snelle snack mini pizzas van bladerdeeg

Smulweb imageSmulweb

Mini-pizza's van krokant bladerdeeg belegd met tomatenpuree, mozzarella, ui, tomaat en salami. Bestrooid met verse basilicum en geraspte pecorino voor extra smaak. Snel en makkelijk te maken, ideaal als snack!

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 125 g Buffelmozzarella

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Snelle snack mini pizzas van bladerdeeg op tafel.

  1. Rol bladerdeeg uit en snijd in gewenste stukken qua grootte en aantal.
  2. Meng crème fraîche en tomatenpuree door elkaar. Breng het mengsel op smaak met peper, zout en paprikapoeder.
  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg de stukjes bladerdeeg erop en bestrijk ze met het tomatenpureemengsel. Beleg met uienringen, plakjes tomaat, stukjes mozzarella en salami. Voeg een beetje peper en olijfolie toe en voeg verse basilicum of oregano toe. Optioneel: bestrooi met extra geraspte kaas zoals pecorino of parmezaan voor extra pit.
  4. Verwarm de heteluchtoven voor op 200 graden. Zet de bakplaat in de oven en bak krokant en gaar gedurende 10 minuten.
  5. Smullen maar!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Bladerdeeg