Chinees gestoofde speklappen

Chinees gestoofde speklappen

Smulweb imageSmulweb

Deze smaakvolle chinees gestoofde speklappen zijn een heerlijk gerecht om van te genieten. Jij ook al gek op speklappen? Probeer dit recept vandaag!

120 min bereiden

bijgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Chinees gestoofde speklappen op tafel.

  1. Bak stukjes speklap in olie tot ze bruin zijn en doe ze in een stoofpan.
  2. Fruit in het bakvet de ui, gember en knoflook tot de geuren vrijkomen.
  3. Smelt de ansjovis in dit mengsel.
  4. Voeg de overige ingrediënten toe en breng het geheel aan de kook.
  5. Voeg het vlees toe (het vlees moet precies onder vocht staan).
  6. Stoof de speklappen voor 2 uur en tot er een ingedikte saus ontstaat.
  7. Verwijder de specerijen en serveer warm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Speklap