Hachee met champignons

Hachee met champignons

Smulweb imageSmulweb

Deze smaakvolle hachee met champignons is een overheerlijk gerecht voor een koude winterdag. Het rundvlees is gekruid met laurier, kruidnagels, piment en peper en zout. Bak het in een pan en voeg spek, ui en champignon toe. Laat het geheel 3 uur lang zachtjes sudderen in bouillon en wijn.

120 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 2 el Bosbessen Jam
  • 1 el Vloeibare margarine

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Hachee met champignons op tafel.

  1. Verhit de bakboter en bak het vlees rondom bruin.
  2. Voeg de laurier, kruidnagels, piment, peper en zout toe. Verdeel de kruiden goed door het vlees heen.
  3. Voeg de rode bessenjam en de mosterd toe.
  4. Bak intussen in een andere pan het spek, ui en champignon mengsel.
  5. Giet de bouillon en de wijn bij het vlees.
  6. Als de vloeistof goed heet is, voeg je het spek, ui en champignonmengsel toe.
  7. Laat het geheel ongeveer 3 uur op een laag pitje zachtjes sudderen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje Groente Paddenstoelen Champignons