- 1 el Vloeibare margarine
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Stoofpotje hete bliksem op tafel.
- Bereid het rundvlees volgens het recept maar dan zonder zout. Neem 30-40 gram vlees apart voor de baby. Doe het vlees in een kleine dichte stoomovenpan of een kleine kookpan en zet het apart.
- Schil de aardappel en snijd hem in blokjes. Doe ze in een stoomovenpan met gaatjes en schuif in de stoomoven. Of kook ze in weinig water of fond op de kookplaat gaar. Functie: Stomen100°C 15 minuten.
- Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Doe de appelblokjes in een dichte stoomovenpan en schuif deze bij de aardappel in de stoomoven. Of doe ze bij de aardappel in de pan en kook verder.
- Zet het vlees ook in de stoomoven en stoom verder. Of verwarm het op de kookplaat. Functie: Stomen100°C 5 minuten.
- Pureer appel en aardappel met vlees en olie of margarine in de blender of keukenmachine. Voeg eventueel wat water of fond toe om het wat smeuïger te maken.