Coquilles met pata negra ham

Coquilles met pata negra ham

Smulweb imageSmulweb

Deze coquilles met pata negra ham zijn een culinaire sensatie. De coquilles worden kort gebakken in arachideolie en bedekt met de ham. Gegrild tot in perfectie, worden de hartige smaken gecomplimenteerd met subtiel zoet van de coquilles.

10 min bereiden

amuse

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 4 noel jamón de bellota pata negra

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Coquilles met pata negra ham op tafel.

  1. Dep de coquilles droog en bestrijk ze met arachideolie.
  2. Bak ze 2 minuten om en om in een grilpan of koekenpan.
  3. Leg de ham heel even om en om in de hete pan.
  4. Leg de gegrilde coquilles op een schaaltje of bordje en schik er de verwarmde ham bovenop.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees