Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Geitenkaas in filodeeg met honing en jb curry madras op tafel.
- Snijd de geitenkaas in brede plakken.
- Leg een plakje geitenkaas in het midden van 4 plakjes filodeeg.
- Doe op de plakjes geitenkaas ongeveer een eetlepel honing, en daarop circa een half theelepeltje JB Curry Madras.
- Verwarm de oven voor op 180C hete lucht.
- Pak de 4 uiteindes van het filodeeg en vouw ze naar elkaar toe, zorg dat het stevig blijft vastzitten. Gebruik eventueel iets eiwit om ze goed te laten plakken.
- Doe de gesmolten boter met bijvoorbeeld een kwastje over de filodeeg, dat zorgt voor een mooie goudbruine kleur.
- Zet de buideltjes op een bakplaat en bak ze voor 10 minuten af in de oven.
- Meng de sla met een beetje olijfolie, peper en zout.
- Leg de sla op een bord en zet hierop de buideltjes met geitenkaas.