Asperge-zalmpakketjes met kruidenboter

Asperge-zalmpakketjes met kruidenboter

Smulweb imageSmulweb

Asperge-zalmpakketjes met kruidenboter van de BBQ. Op elk vel aluminiumfolie leg je 500 g asperges met daarop zalmfilet. De kruidenboter verdeel je over de zalm en vervolgens vouw je het in het pakketje. Schenk wijn in en stoom het in 15 minuten op de BBQ gaar. Serveer met stokbrood of gepofte aardappel.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Asperge-zalmpakketjes met kruidenboter op tafel.

  1. Verwarm de oven voor tot 200 ºC of steek de barbecue aan. Prak de knoflook en de peterselie door de zachte boter. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  2. Leg op elk vel aluminiumfolie 500 g asperges. Leg er de zalmfilet op. Verdeel de kruidenboter over de zalmfilet.
  3. Vouw de folie omhoog en schenk de wijn in de aspergepakketjes. Bestrooi met zout en peper naar smaak. Vouw de pakketjes losjes maar goed dicht.
  4. Stoom de asperges met de zalm in de voorverwarmde oven of op de barbecue in 15 minuten gaar. Serveer met stokbrood of een gepofte aardappel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Kruidenboter