Snickers taart

Snickers taart

Smulweb imageSmulweb

De perfecte combinatie tussen een taart en een candybar: Snickers taart. Fudge bodem met daar bovenop een laag Snickers en afgetopt met een laag roomkaas. Geniet van deze heerlijke taart!

45 min bereiden

dessert

12 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Snickers taart op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden. Bekleed de springvorm met bakpapier.
  2. Meng de kruimels en basterdsuiker in een mengkom. Voeg de gesmolten boter toe, roeren tot alles goed is opgenomen. Verdeel het mengsel over de springvorm, goed aandrukken (met een lepel). Maak een opstaand randje van zo`n 2 cm. Bak gedurende 5 minuten. Even af laten koelen.
  3. Houd de oventemperatuur op 175 graden.
  4. Smelt de boter met de chocolade au bain-marie, roer tot het gesmolten en glad is. Laat iets afkoelen.
  5. Zeef de bloem, cacaopoeder, bakpoeder en zout in een mengkom en houd apart.
  6. Mix de suiker, ei en eigeel in een grote kom, 1 minuut, tot het een beetje dikker wordt. Voeg vanille en het licht afgekoelde chocolademengsel toe en mix tot het goed gemengd is. Voeg de bloem, cacaopoeder, bakpoeder en zout toe, kort mixen tot het net gemengd is.
  7. Giet het mengsel in de bodem. Bak dit ongeveer 15 minuten. Dek af met aluminiumfolie als de bodem te snel bruin wordt. Uit de oven halen (oven aan laten) en 10 minuten af laten koelen. Verdeel de Snickers gelijkmatig over de fudge.
  8. Mix de roomkaas en suiker in een mengkom tot het glad is. Voeg ei, eiwit en vanille toe en mix goed door. Verspreid dit mengsel over de Snickers en fudge. Bak gedurende 15 minuten en laat goed afkoelen.
  9. Smelt de chocolade en slagroom au bain marie tot de chocolade net gesmolten is en verspreid het voorzichtig over de taart.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart