- 3 tl Ras el Hanout
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Spruitjes uit de oven op tafel.
- Maak de spruitjes schoon en kerf ze in. Kook de spruitjes in ruim water met een bouillonblokje ongeveer 6 minuten. Giet de spruitjes af.
- Bak de spekjes in een wok. Voeg gehakt toe en rul dit tot het bruin is. Voeg 3 theelepels Ras el Hanout toe. Roerbak dit mee en voeg vervolgens 3 eetlepels mangochutney toe. Roerbak dit ook mee. Voeg de afgegoten spruitjes toe en roerbak dit geheel nog 3 minuten mee.
- Doe het gehakt-spruitenmengsel in een ingevette ovenschaal.
- Maak aardappelpuree en roer hier de helft van de geraspte kaas doorheen. Verdeel dit over het gehakt-spruitenmengsel. Strooi de rest van de kaas over de ovenschotel.
- Zet de ovenschotel voor 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.