Rode kool uit de wok

Rode kool uit de wok

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke rode kool uit de wok met uien, spekjes, appel en rozijnen. De balsamico azijn en de rode wijn geven dit gerecht een extra smaakdimensie. Op smaak gebracht met peper, zout en kaneel. Een perfect bijgerecht!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Rode kool uit de wok op tafel.

  1. Schil en snipper de ui. Schil de appel en snijd deze in stukjes. Wel de rozijnen in heet water.
  2. Bak de ui glazig in 2 eetlepels olie in een wokpan. Voeg de spekjes toe en bak ze nog 5 minuten mee.
  3. Haal de spekjes uit de wokpan en voeg de rode kool toe. Blijf omscheppen.
  4. Blus de rode kool af met balsamico azijn en rode wijn.
  5. Voeg de gewelde rozijnen en stukjes appel toe en meng goed door elkaar.
  6. Breng op smaak met peper, zout en een snufje kaneel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kool Rode kool