Mousse van gerookte forel

Mousse van gerookte forel

Smulweb imageSmulweb

Een smaakvol voorgerecht met gerookte forel. Combineer de mousse van gerookte forel met geroosterd brood en sla om de smaken uitstekend tot hun recht te laten komen. Garneer met peterselie voor wat kleur.

10 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 ml Cognac

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Mousse van gerookte forel op tafel.

  1. Snipper het sjalotje heel fijn.
  2. Prak de forelfilet fijn met het sjalotje en vermeng met roomkaas.
  3. Breng op smaak met zout, peper, cognac en citroensap. Doe over in een spuitzak en bewaar in de koelkast.
  4. Rooster het brood aan beide zijden en laat het afkoelen. Bewaar in een plastic zak.
  5. Leg wat sla op een bordje en leg het geroosterde brood erop.
  6. Spuit de forelmousse erop en garneer eventueel met wat peterselie.
eet smakelijk