Indische varkenshaas

Indische varkenshaas

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk Indisch gerecht van varkenshaasjes gemarineerd met ketjap, ketoembar, laos, sambal, citroen, ui en knoflook. Het geheel kort opwarmen en serveren. Maak het af met gestampte cashewnoten.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Indische varkenshaas op tafel.

  1. Braad de varkenshaasjes kort in margarine aan beide zijden mooi bruin.
  2. Voeg de ui en knoflook toe en bak kort mee totdat de ui glazig is.
  3. Voeg ketjap, ketoembar, laos, sambal, citroen, zout en peper toe.
  4. Zet het vuur uit en schep de marinade goed over het vlees. Laat een half uurtje staan zodat het kan intrekken.
  5. Verwarm het geheel kort voor het opdienen.
  6. Strooi de gestampte cashewnoten over de eventueel in mootjes gesneden varkenshaasjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees