Sinterklaas trifle

Sinterklaas trifle

Smulweb imageSmulweb

Sinterklaas heeft iets lekkers gebracht! Maak deze overheerlijke Sinterklaas trifle met laagjes custard, gebakken appeltjes met kaneel, slagroom en speculaaskruimels. Met gekarameliseerde appeltjes en amandelschilfers om het af te maken.

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 2 stappen deze heerlijke Sinterklaas trifle op tafel.

  1. Maak custard volgens de instructies op de verpakking en laat afkoelen. Klop slagroom lobbig en rooster amandelen in een droge koekenpan. Schil de appel en snijd in blokjes. Bestrooi met kaneel en een beetje bruine basterdsuiker en bak zachtjes tot de suiker carameliseert. Laat afkoelen. Doe speculaas in een plastic zakje en maal fijn.
  2. Schep eerst een laagje custard in een mooi glas, gevolgd door een laagje speculaaskruimels. Voeg dan de gebakken appeltjes toe, weer een laagje speculaaskruimels en vervolgens de slagroom. Strooi ten slotte de amandelschilfers eroverheen en zet koud in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts