Weekendhap heerlijke kip donner kebab

Weekendhap heerlijke kip donner kebab

Smulweb imageSmulweb

Met oregano, chili, kurkuma en zeezout zijn deze kip doner kebabs heerlijk geurig en smaakvol. Rond het af met plakjes tomaat, komkommer, uienringen en de saus maakt het helemaal af!

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 tl Chilipoeder

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Weekendhap heerlijke kip donner kebab op tafel.

  1. Snijd de kipfilet in reepjes en meng ze met olie, oregano, chili, kurkuma, een snufje peper en zeezout. Laat het even marineren.
  2. Verwarm een wok met olie op hoog vuur en roerbak de kipfilet reepjes totdat ze knapperig zijn.
  3. Open de broodjes en rooster ze kort. Of gebruik plat Turks brood en snijd er vierkanten uit.
  4. Meng de ingrediënten voor de saus.
  5. Leg sla op het broodje en beleg met de snelle kip kebab, plakjes tomaat, komkommer en uienringen.
  6. Voeg de saus toe en het gerecht is klaar om te genieten!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Vlees Kebab