Salade met paddenstoelen vijgen en geitenkaas

Salade met paddenstoelen vijgen en geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

De zoete vijgen, aardse paddenstoelen en zoute geitenkaas, zorgen voor een perfecte combinatie in deze salade. Maak af met een beetje crunch van geroosterde walnoten en een zelfgemaakte dressing.

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 150 g Paddenstoelenmix
  • 50 g La Place Honing Mosterd Dressing

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Salade met paddenstoelen vijgen en geitenkaas op tafel.

  1. Borstel de paddenstoelen schoon en snijd ze in stukken. Bak de champignons snel aan en voeg een beetje peper en zout toe.
  2. Verdeel de sla over de borden en doe de dressing erover.
  3. Snijd het geitenkaasje in 8 stukken en plaats ze ongeveer een kwartiertje in de oven op 180 graden Celsius.
  4. Snijd de vijgen in vieren en maak ze warm in een grillpan (of koekenpan).
  5. Leg nu alle ingrediënten op de sla en garneer met de geroosterde walnoten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Geitenkaas salade