Gehakt taart

Gehakt taart

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke gehakt taart van bladerdeeg met groenten en kaas. Het gehakt is op smaak gebracht met diverse kruiden en tomatenpuree. De deeg plakken worden met ei bestreken voor een goudbruine kleur. Eet smakelijk!

45 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Gehakt taart op tafel.

  1. Meng het gehakt met de kruiden en het ei.
  2. Vet een bakblik in en verwarm de oven voor op 220º.
  3. Laat het bladerdeeg even ontdooien.
  4. Bak het gehaktmengsel kort aan en voeg de groenten toe.
  5. Voeg als laatste de tomatenpuree toe.
  6. Druk het bladerdeeg aan elkaar tot een grote plaat en bedek de bodem en de zijkanten van het bakblik.
  7. Verdeel het gehaktmengsel over het bladerdeeg en bedek het met de kaas.
  8. Bedek het geheel met het overgebleven bladerdeeg. Druk de randen goed aan en prik gaatjes bovenin.
  9. Bestrijk het met het restje ei.
  10. Bak het geheel in 30 minuten in de oven op 220º.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Bakken Taart