Spaghetti allisolana met tomaten olijven en kappertjes

Spaghetti allisolana met tomaten olijven en kappertjes

Smulweb imageSmulweb

Maak spaghetti allisolana met tomaten, olijven, kappertjes, en ansjovisfilets. Fruit de ui glazig, voeg tomaten en kruiden toe en laat het zachtjes sudderen. Breng op smaak met peper en zout. Top het af met zwarte peper en boter of olijfolie. Perfect voor vanavond!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Spaghetti allisolana met tomaten olijven en kappertjes op tafel.

  1. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de ui op matig vuur glazig. (Als je ansjovisfilets wilt gebruiken, maak die dan kleiner en voeg ze bij de uien).
  2. Maak de tomaten kleiner en doe die met 1/2 dl water (of rode wijn!) in de pan. Laat alles plm. 20 minuten zachtjes sudderen.
  3. Voeg na 10 minuten kooktijd de olijven en de kappertjes toe. Breng de saus op smaak met peper en zout.
  4. Breng een grote pan met water en zout aan de kook. Kook de spaghetti (of andere pasta) volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
  5. Giet de spaghetti af en roer er een klont boter of scheutje olijfolie door. Strooi er nog wat zwarte peper overheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente