Mexicaanse macho nachos

Mexicaanse macho nachos

Smulweb imageSmulweb

Deze macho nachos zijn heerlijk krokant dankzij de chips gecombineerd met gehakt, knoflook, uien, paprika, tomaten, kruidenmix, salsa saus, jalapeno en geraspte kaas. Een Mexicaans gerecht met pit dat altijd aanslaat bij gasten.

25 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Mexicaanse macho nachos op tafel.

  1. Doe de chips in een grote ovenschaal.
  2. Bak het gehakt rul en voeg de knoflook, uien, paprika en tomaten toe.
  3. Voeg de kruidenmix toe als het gehakt gaar is en de groenten de gewenste gaarheid hebben. Meng alles goed door elkaar.
  4. Verdeel het gehaktmengsel over de chips in de ovenschaal.
  5. Doe de salsa saus en jalapeno bovenop het gehaktmengsel.
  6. Strooi de geraspte kaas over de schaal en plaats deze in het midden van een voorverwarmde oven voor 15 minuten op 180 graden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Mexicaans