Ajam ketjap met ananas

Ajam ketjap met ananas

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Ajam ketjap met een verrassende twist van ananas. Geserveerd met rijst, atjar en kroepoek. Perfecte combinatie van zoet en hartig. Eenvoudig te bereiden binnen 20 minuten!

10 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 Gele paprika

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Ajam ketjap met ananas op tafel.

  1. Kook bami of witte rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Was paprika's, maak ze schoon en snij ze in stukjes.
  3. Snijd kipfilet in blokjes.
  4. Verhit zonnebloemolie in een wok.
  5. Bak de kipblokjes rondom in circa 5 minuten bruin.
  6. Voeg paprika's toe en roerbak nog circa 2 minuten.
  7. Laat intussen de ananas uitlekken en voeg ketjapsaus en ananas toe. Verwarm goed mee.
  8. Voeg bami toe en warm alles goed op.
  9. Serveer op voorverwarmde borden en serveer met atjar en kroepoek.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte