Vijgen met mozzarella en rauwe ham op de cedarwood ovenplank

Vijgen met mozzarella en rauwe ham op de cedarwood ovenplank

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk hapje van vijgen met mozzarella en rauwe ham bereid op een cedarwood ovenplank. Door de krokante ham en zachte, warme vijgen en mozzarella is dit gerecht een echte smaaksensatie. Bekijk snel het recept!

10 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 125 g Buffelmozzarella

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Vijgen met mozzarella en rauwe ham op de cedarwood ovenplank op tafel.

  1. Week de CedarWood OvenPlank gedurende 1 uur in water. Verwarm de oven voor op 180C.
  2. Snijd de vijgen van bovenaf kruislings in, bijna tot de bodem. Vouw een beetje open. Snijd de mozzarella in 4 stukken en stop deze in de vijg. Wikkel de rauwe ham om de vijg.
  3. Leg de vijgen op de CedarWood OvenPlank en bak de vijgen 10 minuten in de oven tot de ham knapperig is en de kaas begint te lopen.
  4. Maak een vinaigrette van de olijfolie, balsamicoazijn en zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Kaas Vlees Vijgen