Entrecote met gorgonzola op de cedarwood ovenplank

Entrecote met gorgonzola op de cedarwood ovenplank

Smulweb imageSmulweb

Entrecote met gorgonzola op de cedarwood ovenplank in 45 seconden dichtschroeien en vervolgens de oven in voor nog 15 minuten. De cederhouten plank zorgt voor een extra subtiele rooksmaak. Met een laag gorgonzola om het af te maken!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Entrecote met gorgonzola op de cedarwood ovenplank op tafel.

  1. Leg de CedarWood OvenPlank 1 uur in koud water. (Leg een gewicht op de plank zodat deze onder water komt te staan).
  2. Verwarm de oven voor op 180°C.
  3. Kruid de entrecote.
  4. Smelt 2 eetlepels roomboter in een zware pan op een hoog vuur. Schroei de entrecotes gedurende 45 seconden aan beide kanten.
  5. Haal de entrecotes uit de pan en leg ze op de CedarWood OvenPlank.
  6. Leg de entrecotes op de CedarWood OvenPlank in de voorverwarmde oven. Bak ze gedurende 15 minuten of zolang totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt.
  7. Leg 2 minuten voordat je de CedarWood OvenPlank uit de oven haalt de verkruimelde gorgonzola op de bovenkant van de entrecotes.
  8. Haal de plank uit de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kaas