Lamsbout met knoflook en rozemarijn

Lamsbout met knoflook en rozemarijn

Smulweb imageSmulweb

Deze lamsbout met knoflook en rozemarijn is een perfect gerecht voor een etentje. Serveer deze heerlijke lamsbout na het sudderen met rode wijn en water. En de tomatenpuree maakt dit gerecht echt af.

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 ml Water
  • 0.5 el Tijm vers

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Lamsbout met knoflook en rozemarijn op tafel.

  1. Pel de knoflook en stop het in het ingesneden vlees samen met de rozemarijn.
  2. Braad de lamsbout in olie/boter aan in een braadpan. Haal het vlees uit de pan.
  3. Voeg tomatenpuree toe aan het braadvocht en ontzuur even. Voeg rode wijn en water toe.
  4. Doe het vlees terug in de pan en laat het 20-30 minuten sudderen. Controleer na 20 minuten of het vlees van binnen roze is.
  5. Laat het vlees voor het opdienen even rusten alvorens het aan te snijden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden