Gemarineerd lamsschouder in zoete wijn saus (2 recepten)

Gemarineerd lamsschouder in zoete wijn saus (2 recepten)

Smulweb imageSmulweb

De gemarineerde lamsschouder in zoete wijnsaus is een feestmaal waar iedereen van zal smullen! 8 uur marineren van het lamsvlees in de marinade van wijn, honing, rozemarijn, knoflook en oli e geeft het vlees extra smaak. De gemarineerde lamsschouder wordt vervolgens in de braadslee gebakken tot ze zacht en bruin is, gedurende 1,5 tot 2 uur. Om de lekkerste jus te hebben, giet je de saus van het braadvocht over de lamsschouder.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 g Tijm vers

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gemarineerd lamsschouder in zoete wijn saus (2 recepten) op tafel.

  1. Meng de ingrediënten voor de marinade en wrijf de lamsschouder ermee in.
  2. Laat de lamsschouder 8 uur marineren.
  3. Braad de lamsschouder in een braadslede voor 1,5 tot 2 uur tot hij zacht en mooi bruin van kleur is.
  4. Laat de lamsschouder 15 minuten rusten onder aluminiumfolie.
  5. Maak een jus van het braadvocht.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen