Kabeljauw filets met mosterd-kruiden-kaas korst

Kabeljauw filets met mosterd-kruiden-kaas korst

Smulweb imageSmulweb

Kabeljauw filets met een mosterd-kruiden-kaas korst uit de oven. Zeker weten een heerlijk gerecht. Het kruiden-mosterd-kaasmengsel is de perfecte aanvulling op de kabeljauwfilets. Bak het geheel in 15-20 minuten gaar en serveer het met aardappels en groenten. Eet smakelijk!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Bieslook vers

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kabeljauw filets met mosterd-kruiden-kaas korst op tafel.

  1. Verwarm de hete lucht oven voor op 180 graden. Was de visfilets en droog ze af met keukenpapier. Kruid ze met peper en zout. Neem een ovenschaaltje en vet het een beetje in.
  2. Snipper ui en kruiden heel fijn. Neem de boter, voeg mosterd toe, mierikswortel, fijngehakte ui, fijngehakte kruiden, fijn geraspte kaas en het paneermeel toe. Roer tot een mengsel.
  3. Verdeel deze pasta over de visfilets en bak het geheel in 15-20 minuten gaar. Let op de dikte van de visfilets. Gebroken eiwitten zijn droog en dat is zonde.
  4. Geef eventueel nog 1 minuut een tik met de grill voor een super knapperige korst. Smullen maar!
eet smakelijk