Spaghetti carbonara met gerookte zalm

Spaghetti carbonara met gerookte zalm

Smulweb imageSmulweb

Dit recept voor Spaghetti Carbonara met gerookte zalm is een echte aanrader. De combinatie van de klassieke carbonarasaus en gerookte zalm is goddelijk. Je serveert de pasta met een vleugje olijfolie, Parmezaanse kaas en zwarte peper.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 80 g Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Spaghetti carbonara met gerookte zalm op tafel.

  1. Leg de gerookte zalm een half uur op kamertemperatuur en snijd in reepjes.
  2. Kluts de eieren en kruid met peper en zout.
  3. Kook de spaghetti in water met een snufje zout en een scheutje olijfolie.
  4. Giet af en houd een bodempje kookwater over.
  5. Doe de pasta onmiddellijk opnieuw in de pan.
  6. Giet er de geklutste eieren over en schep goed om. Door de warmte van de pasta zullen de eieren lichtjes stollen.
  7. Schep er de reepjes gerookte zalm door.
  8. Laat even opwarmen en voeg een beetje olijfolie toe. Goed omscheppen.
  9. Dien onmiddellijk op. Bestrooi met Parmezaanse kaas en wat zwarte peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Spaghetti carbonara