Carpaccio-rolletjes

Carpaccio-rolletjes

Smulweb imageSmulweb

In de stemming voor een klassieker? Carpaccio-rolletjes! Besmeer wraps met gekruide mayo. Leg er carpaccio op en een blokje Parmezaanse kaas. Oprollen en in lekkere plakken snijden.

10 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 g Cappuccino

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Carpaccio-rolletjes op tafel.

  1. Meng in een schaaltje de mayonaise met de pesto.
  2. Smeer beide wraps in met een laagje van het mengsel.
  3. Hak twee handjes rucola fijn en verdeel dit over de wraps.
  4. Leg vervolgens de plakjes carpaccio erover.
  5. Hak de pijnboompitten grof en rasp de Parmezaanse kaas, verdeel beiden over de wraps.
  6. Rol de wraps strak op en snijd ze in plakken van circa 2 cm dik.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Wraps Vlees