Aardappel-bloemkool muffins met ham en kaas

Aardappel-bloemkool muffins met ham en kaas

Smulweb imageSmulweb

Voor deze heerlijke aardappel-bloemkoolmuffins heb je niet veel nodig. Deze hartige muffins gevuld met ham en kaas zijn snel en makkelijk te bereiden. Perfect voor een lichte lunch of een lekker tussendoortje. Bak ze in de oven tot ze goudbruin en knapperig zijn.

15 min bereiden

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Aardappel-bloemkool muffins met ham en kaas op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Prak de aardappelen goed fijn.
  2. Verdeel de bloemkool in niet te kleine stukjes. Werk de bloemkool voorzichtig door de aardappelen, zodat de bloemkoolstukjes nog zichtbaar zijn. Meng de peterselie en het grootste deel van de ham en de kaas door de bloemkoolmassa.
  3. Klop de eieren los met peper en zout. Roer dit er voorzichtig doorheen, zodat de bloemkool niet te fijn wordt. Verdeel de massa over de muffinvormpjes en strooi de rest van de kaas en ham er overheen.
  4. Bak de muffins in het midden van de voorverwarmde oven gedurende 15-20 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Vlees Kaas Muffins