Herfst sperziebonen met champignons en spek

Herfst sperziebonen met champignons en spek

Smulweb imageSmulweb

Deze herfstige combinatie van sperziebonen, champignons en spek maakt van jouw gerecht een echte traktatie. Het geheel wordt doorpruttelt met bouillon en op smaak gebracht met peper en zout. Voeg wat balsamico toe voor een extra touch.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Herfst sperziebonen met champignons en spek op tafel.

  1. Snipper uien, pers knoflook en snijd champignons in plakjes.
  2. Aanbraden in boter tot goudgeel.
  3. Voeg gewassen sperziebonen toe en runderbouillon (kipbouillon mag ook) toe.
  4. Laat het geheel even doorpruttelen.
  5. Proef na 15 minuten. Goed op smaak brengen met peper en zout.
  6. Als de sperziebonen beetgaar zijn, is het klaar.
  7. Voeg optioneel een vleugje balsamico toe. Eet smakelijk.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sperziebonen Sperziebonen met spek