- 500 g Kouseband
- 1 Madame Jeanette Peper
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Surinaamse roti met kip op tafel.
- Snipper de ui en de knoflooktenen en fruit deze even aan in wokolie.
- Snijd de kip in middelgrote stukken en bak deze aan.
- Haal de uien en knoflook uit de pan en voeg de aardappels toe. Bak alles even goed aan en voeg de scheppen masala kruiden toe. Voeg beetje bij beetje de bouillon toe. Voeg als laatste de madame jeanette peper toe.
- Blijf ondertussen de bouillon toevoegen totdat de aardappels gaar zijn. Voeg de kouseband 15 minuten voor het einde toe en kook ondertussen de eieren hard.
- Pel de eieren en bak ze bruin.
- Warm de roti vellen op in de pan of in de magnetron.
- Serveer de ingrediënten op de roti vellen en eet met de handen of met mes en vork.
- Optioneel: maak het gerecht vegetarisch door de kip weg te laten en extra groenten toe te voegen.