Saucijzenbroodjes van wilde gans

Saucijzenbroodjes van wilde gans

Smulweb imageSmulweb

Saucijzenbroodjes van wilde gans gemaakt van fijn gemalen ingrediënten en gevogeltekruiden. Bestrijk het bladerdeeg met eigeel en bak de saucijzenbroodjes 25 minuten op 195°C. Ideaal voor de oven, en bij invriezen maximaal 25 minuten op 195°C opwarmen.

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Saucijzenbroodjes van wilde gans op tafel.

  1. Maal de ingrediënten fijn in de keukenmachine en breng op smaak met gevogeltekruiden en peper. Voeg iets bloem toe voor stevigheid en meng alles goed door elkaar.
  2. Wikkel een rolletje gehakt van circa 55 g in een velletje bladerdeeg. Leg de saucijzenbroodjes op de ovenbakplaat (met bakpapier erop) en bestrijk met een kwastje de saucijzenbroodjes met wat eigeel.
  3. Bak de saucijzenbroodjes circa 25 minuten in de oven op 195°C (bij voorkeur met een bakje water in de oven).
  4. Gebakken saucijzenbroodjes kunnen ook ingevroren worden. Ontdooide saucijzenbroodjes 8 minuten opwarmen in de oven op 130°C, bevroren saucijzenbroodjes 25 minuten op 195°C.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Broodjes