Frittata van tomaat rucola en geitenkaas

Frittata van tomaat rucola en geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Deze frittata van tomaat, rucola en geitenkaas is een overheerlijk en snel te maken gerecht. Ideaal als lunch of lichte avondmaaltijd. Serveer met een lekkere salade erbij.

45 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Frittata van tomaat rucola en geitenkaas op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 190°C.
  2. Roer in een kom de eieren, slagroom en melk door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de kaas toe en meng het geheel door elkaar.
  3. Verhit olijfolie in een pan met een doorsnee van ongeveer 25 cm op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en laat deze gedurende 1 minuut goudbruin worden. Voeg de tomaten toe en bak deze ongeveer 3 minuten. Doe de rucola erbij en meng het geheel.
  4. Giet het eiermengsel over de groenten en bak de omelet gedurende 5 minuten.
  5. Zet de pan in de oven en bak de frittata in 15 à 20 minuten totdat deze goudbruin is.
  6. Haal de pan uit de oven en laat de frittata 5 minuten rusten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Groente Kaas Sla Rucola