Gevulde portobellos

Gevulde portobellos

Smulweb imageSmulweb

Gevulde portobellos. Een smaakvol voorgerecht of bijgerecht voor op de barbecue of in de oven. De ricotta-kaas en de spek zorgen voor een heerlijke smaak. Serveer dit op een bedje van salade voor de perfecte presentatie.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gevulde portobellos op tafel.

  1. Verhit de olie en fruit hierin de sjalot circa 3 minuten. Voeg het spek toe en bak op een lage stand knapperig.
  2. Roer de broodkruimels erdoor en bak even mee. Schep dit uit de pan door de ricotta en breng verder op smaak met zout en versgemalen peper.
  3. Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de stelen van de portobello's. Bestrijk de randen van de paddenstoelen met een kwastje met olie en zet de paddenstoelen met de holtes naar boven in een ovenschaaltje.
  4. Verdeel de spekvulling over de holtes en leg er een takje tijm bovenop. Bak de portobello's in de oven circa 25 minuten tot ze gaar zijn en de vulling goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden