Pastasalade met paling

Pastasalade met paling

Smulweb imageSmulweb

Deze pastasalade met paling is perfect voor de lunch of een zomerse avondmaaltijd. De pasta wordt samen met de dressing, paling, tomaten en uienringen gemengd en daarna geserveerd op bladsla. De zelfgemaakte dressing van citroensap, honing, mosterd en olijfolie maakt het helemaal af!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g La Place Honing Mosterd Dressing

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pastasalade met paling op tafel.

  1. Kook de pasta in ruim kokend water met zout in ongeveer 10 minuten beetgaar.
  2. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Snijd de paling in reepjes.
  3. Giet de pasta af en schep in een kom de pasta met de dressing, paling, tomaat en uiringetjes door elkaar. Breng de salade op smaak met zout en peper.
  4. Verdeel de bladsla over twee diepe borden en schep de pastasalade erop.
  5. Maak de dressing zelf met 1 eetlepel citroensap, 2 theelepels honing, 1 eetlepel mosterd, 4-5 eetlepels olijfolie extra vierge, zout en peper en voeg toe aan de pastasalade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Pastasalade