Indische snacks indische aardappelkroketjes

Indische snacks indische aardappelkroketjes

Smulweb imageSmulweb

Heb je al ooit Indische aardappelkroketjes geprobeerd? Dit overheerlijke recept is gevuld met gekruid rundvlees, wortel en selderij en vervolgens gerold tot een kroketvorm. Gebakken goudbruin om knapperigheid te garanderen!

45 min bereiden

tussendoortje

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Indische snacks indische aardappelkroketjes op tafel.

  1. Kook de aardappelen gaar en maak er puree van. Laat het afkoelen.
  2. Voor de vulling fruit je het rundergehakt met de fijngehakte uien. Voeg de fijngehakte wortel toe en roerbak het geheel klaar. Voeg dan de selderij toe en het bouillonblokje. Meng alles goed door elkaar en laat het een beetje meebakken. Voeg zout en peper toe naar smaak. Zet het vuur uit en laat het even afkoelen.
  3. Neem een schep aardappelpuree en druk het wat plat. Doe er één eetlepel vulling op en sluit het af met aardappelpuree. Maak er een rolletje van.
  4. Rol de rolletjes door de paneermeel, daarna door het geklutste ei, en dan weer door de paneermeel.
  5. Frituur de rolletjes in ruim olie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Aardappelkroketjes