Herfst romige appel muffins met een bite

Herfst romige appel muffins met een bite

Smulweb imageSmulweb

Geniet van de herfst met deze overheerlijke romige appel muffins met een bite. Met een Goddelijke mix van appelblokjes, suiker, vanillesuiker en yoghurt. Bak ze in de oven tot ze goudbruin zijn en bestrooi met poedersuiker.

45 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 ml jumbo biologisch verse volle yoghurt

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Herfst romige appel muffins met een bite op tafel.

  1. Verwarm de hete lucht oven voor op 160 graden (gas 180).
  2. Was de appels, schil ze en snijd ze in kleine blokjes. Bedruppel met vers geperst citroensap om verkleuring te voorkomen.
  3. Meng bloem met suiker, vanillesuiker en bakpoeder. Kluts een ei en meng samen met olie, yoghurt en de appelblokjes goed door het bloemmengsel.
  4. Vul de deegvormpjes en strijk glad. Bak in de voorverwarmde oven gedurende een half uur tot ze mooi bruin zijn.
  5. Haal uit de oven, laat even staan totdat ze afgekoeld zijn. Bestrooi vervolgens met poedersuiker.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Bakken Appel Muffins