Ovenschotel kabeljauw zalm en garnalen

Ovenschotel kabeljauw zalm en garnalen

Smulweb imageSmulweb

Een visliefhebber? Probeer dan deze ovenschotel met zalm, kabeljauw en garnalen op een bedje van aardappeltjes, verse kruiden en een romige knoflooksaus. De kaas geeft deze ovenschotel extra pit. Heerlijk!

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 450 g Mini worteltjes
  • 0.2 el Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Ovenschotel kabeljauw zalm en garnalen op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de gerookte zalm in stukjes. Laat diepvriesvis ontdooien.
  3. Meng de room met de bosui, garnalen en zalmsnippers. Voeg een klein beetje van de (verse) kruiden en zout en peper toe. Schenk dit mengsel in een ovenschaal.
  4. Leg de kabeljauwfilets bovenop en voeg de aardappeltjes toe. Strooi er royaal peterselie, dille en bieslook overheen en peper en zout. Let op met het zout, omdat de zalm al gezouten is.
  5. Garneer met geraspte kaas en voeg eventueel een takje rozemarijn toe.
  6. Zet de ovenschaal gedurende 25-30 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel