Gehakt met spek en bonen eenpansgerecht

Gehakt met spek en bonen eenpansgerecht

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk eenpansgerecht met gehakt en bonen. Bak het gehakt rul en blus het af met brandewijn voor extra smaak. Voeg spekjes, bonen in tomatensaus en tomaten toe. Serveer met fijngesneden groene kruiden, augurk en zilveruitjes in de pekel. Snel, simpel en smakelijk!

25 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 850 g Chilibonen in tomatensaus

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Gehakt met spek en bonen eenpansgerecht op tafel.

  1. Bak spekjes uit in boter en olie en haal uit de pan.
  2. Fruit uien en knoflook tot ze zacht zijn.
  3. Doe het gehakt in de pan en bak het rul.
  4. Voeg nu de overige kruiden en specerijen toe en bak even tot het goed vermengd is met het gehakt.
  5. Verdeel brandewijn over het vleesmengsel en flambeer. Hierdoor krijg je een dieper niveau van smaak.
  6. Blus af met tomaten en bak de tomaten even mee tot goed vermengd.
  7. Voeg de bonen in tomatensaus en spekjes toe aan het vleesmengsel en warm het goed op.
  8. Verdeel het gerecht over 4 diepe borden en garneer met fijngesneden groene kruiden, augurk en zilveruitjes in de pekel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente Bonen Speklap