Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Heerlijke gehakt cordon bleu met kruiden-roomsaus op tafel.
- Week het brood in de melk. Doe gehakt in een schaal en meng met de ui, knoflook, mosterd, ei en overige specerijen. Kneed het doorweekte brood erdoor. Zo wordt het lekker mals. Kneed er 8 platte hamburgers van.
- Plakken kaas en ham halveren en op een schijf gehakt leggen. Leg er een tweede schijf gehakt op en druk goed aan, vooral aan de randen!
- Doe wat olie en boter in een pan en braad de gehakt cordon bleu's alle vier in ongeveer 15-20 minuten bruin en gaar.
- Maak dan de saus. Verwarm runderbouillon, voeg slagroom toe, laat koken en laat roomkaas met kruiden smelten en door elkaar mengen. Nu heb je een hemels sausje.
- Serveer de saus apart bij de gehakt cordon bleu's. Kooktip: varieer ook eens met vleeswaren, neem bacon, katenspek, ontbijtspek of een plakje salami. Smullen maar.