Gevulde tomaten

Gevulde tomaten

Smulweb imageSmulweb

Gevulde tomaten zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens hartstikke gezellig om op tafel te zetten. Vul ze met een gehaktmengsel van zongedroogde tomaten, paprika, oregano en paprikapoeder. Roer er nog een beetje rijst doorheen. Tot slot wat geraspte kaas eroverheen strooien en 30 minuten in de oven. Buon appetito!

25 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Gevulde tomaten op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden.
  2. Snijd het kapje van de tomaten en hol ze uit. Leg ze in een ovenschaal.
  3. Verhit olie in de pan en fruit de ui en de knoflook en rul het gehakt.
  4. Kook intussen de rijst.
  5. Voeg de paprika bij het gehakt en laat dit 15 minuten pruttelen.
  6. Voeg de zongedroogde tomaten, oregano, paprika en tomatenpuree toe.
  7. Roer de rijst door het gehaktmengsel en vul hiermee de tomaten.
  8. Bestrooi met geraspte kaas.
  9. Zet de tomaten in de oven voor 30 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente