Hawaiaanse pasta salade

Hawaiaanse pasta salade

Smulweb imageSmulweb

Een Hawaiaanse verassing! Deze koude pastasalade is perfect voor de zomer. De pasta wordt gemixt met ananas, paprika, maïs en pijpajuin en afgemaakt met een dressing van kippenbouillon, kerriepoeder en sojaroom. Echt een aanrader!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Hawaiaanse pasta salade op tafel.

  1. Kook de pasta beetgaar in de kippenbouillon, giet af en laat uitlekken. Koel de pasta vervolgens onder koud stromend water.
  2. Hou wat kookvocht opzij voor de dressing (2 eetlepels pasta kookvocht, 2 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels soja room, 1 eetlepel zacht kerriepoeder, snuifje zout). Meng alle ingrediënten voor de kerriedressing goed onder elkaar.
  3. Snij de ananas en het vruchtvlees van de paprika in kleine blokjes.
  4. Meng deze met de pasta, maïs en pijpajuin.
  5. Besprenkel de pastasalade met de kerrydressing.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Pastasalade