Reuzen champignon gevuld met katenspek en camembert

Reuzen champignon gevuld met katenspek en camembert

Smulweb imageSmulweb

Een lekker voorgerecht van de barbecue. Grote champignons gevuld met katenspek, knoflook, peterselie en lente-ui. Afgetopt met camembert en bereid op de barbecue. Een smaakvol hapje om mee te beginnen!

25 min bereiden

5 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Reuzen champignon gevuld met katenspek en camembert op tafel.

  1. Borstel de champignons schoon en haal de steel eruit, zodat er een bakje ontstaat. Hak de steeltjes fijn. Snijd het katenspek in reepjes. Snijd de knoflook, peterselie en lente-ui fijn.
  2. Bak de champignons even om en om in een koekenpan voor ongeveer 4 minuten. Haal ze uit de pan en leg ze in een ovenschaal.
  3. Verhit olijfolie in een pan en bak hierin de knoflook en de fijngehakte champignonsteeltjes. Voeg het katenspek toe en daarna gaan de lente-ui en peterselie erbij.
  4. Doe de vulling in de champignons en leg er puntjes camembert op.
  5. Bak dit 10-15 minuten in een voorverwarmde oven op 150 graden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Vlees Kaas Paddenstoelen Champignons