Romige pastinaaksoep met peer

Romige pastinaaksoep met peer

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke romige pastinaaksoep met peer waarvan je meer blijft eten. Een lekkere afwisseling op jouw normale soepen. Perfect voor deze wintermaanden!

25 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 700 g Pastinaak

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Romige pastinaaksoep met peer op tafel.

  1. Pel de uien en snipper ze fijn. Schil de pastinaken en de peren en snijd ze in stukken. Houd 4 schijfjes peer opzij voor de afwerking.
  2. Stoof de uien glazig in wat olie.
  3. Voeg de stukken pastinaak en peer toe en laat ze even meestoven.
  4. Overgiet de groenten met de bouillon en kruid met een snufje kerriepoeder en zout. Laat alles 10 minuten goed doorkoken.
  5. Mix de soep.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Fruit Peren