Spinazie-gehaktschotel met mozzarella

Spinazie-gehaktschotel met mozzarella

Smulweb imageSmulweb

Een overheerlijke spinazie-gehaktschotel met mozzarella. Gehakt gebakken met ui, knoflook en tomaatjes, bedekt met bladspinazie, aardappelschijfjes, mozzarella en oregano. Gegarandeerd heerlijk comfort food!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Spinazie-gehaktschotel met mozzarella op tafel.

  1. Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Bereid de bladspinazie volgens de aanwijzingen.
  2. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de ui met de knoflook.
  3. Voeg het gehakt toe en bak rul. Bak 2/3 van de tomaatjes 2 min. mee. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  4. Schep het gehakt in de ovenschaal.
  5. Laat de spinazie goed uitlekken en verdeel over het gehakt. Dek af met de aardappelschijfjes.
  6. Leg er de mozzarella met de resterende tomaatjes op. Bestrooi met de oregano.
  7. Bak de spinazieschotel in de voorverwarmde oven in 25 minuten goudbruin en gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas