Gevulde schnitzel omwikkeld met parmaham

Gevulde schnitzel omwikkeld met parmaham

Smulweb imageSmulweb

Deze gevulde schnitzel is omwikkeld met parmaham en gevuld met kaas-rozemarijn pasta. Bak langzaam gaar totdat ze mooi goudbruin zijn. Serveer op een voorverwarmd bord.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gevulde schnitzel omwikkeld met parmaham op tafel.

  1. Neem een takje rozemarijn en pluk de naaldjes eraf. Hak de naaldjes fijn op een plank.
  2. Doe 2 el olijfolie in een pan en bak het rozemarijn voor 1 minuutje. Laat het afkoelen en meng het met geraspte Parmezaan tot het een pasta is.
  3. Was de schnitzels en droog ze af met keukenpapier. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Bestrijk de schnitzels met de kaas-rozemarijn pasta, vouw ze dubbel en wikkel ze om met plakken parmaham.
  5. Doe de resterende olijfolie in een pan en laat deze heet worden. Bak de omwikkelde schnitzels langzaam gaar. Dek de pan af met een glazen deksel terwijl ze garen.
  6. Serveer de schnitzels op een voorverwarmd bord.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees