Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Italiaanse gehakt-groenteschotel op tafel.
- Verwarm de grill van de oven voor.
- Verhit de olie in een ruime hapjespan en bak de ui en knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg het gehakt en naar smaak zout en peper toe, zet het vuur hoog en bak de gehakt rul.
- Voeg de roerbakgroenten en de Italiaanse kruiden toe en roerbak alles op middelhoog vuur in circa 5 minuten knapperig. Proef en breng op smaak met zout en peper.
- Kook de aardappelschijfjes 4 minuten in water met zout en giet af.
- Schep het gehakt-groentemengsel in de ingevette ovenschaal, verdeel de aardappelschijfjes erover.
- Schuif de schaal circa 5 minuten onder de grill en strooi daarna de mozzarella erover. Laat de mozzarella in nog circa 5 minuten onder de grill lichtbruin kleuren.