Italiaanse gehakt-groenteschotel

Italiaanse gehakt-groenteschotel

Smulweb imageSmulweb

Italiaanse gehakt-groenteschotel met aardappelschijfjes en mozzarella uit de oven. Hartstikke simpel en o zo lekker!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Italiaanse gehakt-groenteschotel op tafel.

  1. Verwarm de grill van de oven voor.
  2. Verhit de olie in een ruime hapjespan en bak de ui en knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg het gehakt en naar smaak zout en peper toe, zet het vuur hoog en bak de gehakt rul.
  3. Voeg de roerbakgroenten en de Italiaanse kruiden toe en roerbak alles op middelhoog vuur in circa 5 minuten knapperig. Proef en breng op smaak met zout en peper.
  4. Kook de aardappelschijfjes 4 minuten in water met zout en giet af.
  5. Schep het gehakt-groentemengsel in de ingevette ovenschaal, verdeel de aardappelschijfjes erover.
  6. Schuif de schaal circa 5 minuten onder de grill en strooi daarna de mozzarella erover. Laat de mozzarella in nog circa 5 minuten onder de grill lichtbruin kleuren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Vlees Kaas