Kip tandoori

Kip tandoori

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk pittig: deze Kip Tandoori! Blokjes kip worden gemarineerd in yoghurt, kruiden en citroensap. Vervolgens worden ze gebakken in de oven op 200°C voor 15 min, daarna ingesmeerd met extra olie en nog eens 15 min gebakken. Eet het met Naanbrood en raita.

25 min bereiden

ontbijt

5 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Koriander

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kip tandoori op tafel.

  1. Snijd de kip in blokjes.
  2. Meng de yoghurt, kruiden en citroensap. Laat de kip een half uur marineren in de koelkast.
  3. Smeer een grote ovenplaat in met olie (of gebruik bakpapier). Leg vervolgens de stukjes kip erop en zet deze in de oven op 200°C gedurende circa 15 minuten.
  4. Smeer de kip in met wat extra olie en plaats nog 15 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte