Keema alu ( rundergehakt met aardappels)

Keema alu ( rundergehakt met aardappels)

Smulweb imageSmulweb

Keema alu is een smaakvol Indiaas gerecht vol met rundergehakt en aardappels. Uien, komijn, knoflook, gember en tomaten worden samengevoegd tot een heerlijke saus. Voeg wat groene pepers toe, en na 10 minuten, zijn je gasten klaar om hiervan te genieten.

45 min bereiden

bijgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Keema alu ( rundergehakt met aardappels) op tafel.

  1. Verhit de olie in een pan en bak de uien tot ze goudbruin zijn. Voeg vervolgens komijn, knoflook en gember toe en laat het geheel nog 1 minuut bakken.
  2. Voeg het rundergehakt en bouillonblokje toe en laat dit 2 minuten meebakken.
  3. Voeg de rest van de kruiden en tomaten toe aan de pan en laat het geheel 15 minuten sudderen met de deksel op de pan. Als er nog genoeg vocht in de pan is, laat dit dan verdampen op een hoog vuur en blijf roeren tot de olie van de saus loslaat.
  4. Voeg 1 kop water, aardappels en groene pepers toe en laat dit 10 minuten koken met de deksel op de pan tot de aardappels gaar zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees