- 20 g Tijm vers
- 1 Gele paprika
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Ratatouille van groenten uit eigen tuin op tafel.
- Was de courgette/aubergine/paprika/tomaten en snijd ze in ongeveer 1 cm grote stukjes. Pel de ui en de knoflook, snijd de knoflook in dunne schijfjes en de ui in halve ringen. Was de kruiden.
- Verhit olijfolie in een wok en roerbak daarin de aubergine. Schep na 5 min. de courgette, paprika, ui, knoflook en de kruiden erbij en bak ze kort mee. Voeg indien nodig extra olijfolie toe.
- Voeg de tomaten toe en maak op smaak met peper en zout.
- Laat alles onder regelmatig omroeren op een laag vuur nog 15 minuten smoren zodat de groenten nog beetgaar zijn. Houd je van een meer traditionele Ratatouille reken dan op tenminste een half uur of langer stoven zodat de groenten goed kunnen garen.